Newsbin Review

Als we zoeken naar de Newsreaders, komt er altijd een naam op in onze zoekopdracht, die ‘Newsbin’ is. Newsbin heeft de reputatie van een van de beste nieuwslezers op de markt gewonnen en biedt diverse geavanceerde functies aan haar gebruikers. Newsbahn Newsreader is in 1995 ontwikkeld en sinds zijn oprichting is het voortdurend ontwikkeld. Newsbin is op dat moment een van de eerste nieuwslezers.
Newsbin newsreader is het beste als het gaat om de bruikbaarheid en toegankelijkheid van de gebruikers. De geavanceerde functies zoals NZB-ondersteuning, geavanceerde beveiliging, gebruikersvriendelijke gebruikersinterface zijn een groot pluspunt.

Prijzen
Newsbin biedt u de verschillende pakketten, en u kunt elk plan kiezen dat u kiest.
Newsbin heeft de geïntegreerde zoekopdracht waarmee u de beschikbare binaries kunt zoeken. Geïntegreerde zoekfunctie hebben de spamfilters waarmee u de vuilnisposten kunt verbergen die vaak op Usenet-dagen voorkomen. U kunt zich abonneren op geïntegreerde zoekopdracht voor


   

 • 3 maanden abonnement op onbeperkt gezocht en automatisch vernieuwen. De prijs van het pakket bedraagt ​​15 USD voor 3 maanden, dat is 5 USD per maand.
   

 • 6 maanden abonnement op 500 zoekopdrachten per maand en automatisch vernieuwen. De prijs van het pakket bedraagt ​​15 USD, dat is 2,50 USD per maand.
   

 • 1 jaar abonnement op 500 zoekopdrachten per maand. De prijs van het pakket bedraagt ​​30 USD, dat is 2,50 USD per maand.
   

 • Newsbin biedt u ook het pakket “Newsbin Pro met Usenet Search.” Het pakket is beschikbaar voor 30 USD en biedt de volgende functies.
   

 • Standaard 1 jaar zoeken abonnement
   

 • Meer dan 3000 dagen in geïndexeerde
   

 • Gratis sleutel voor Newsbin pro
   

 • Automatische verwerking van RAR / PAR-sets
   

 • Dynamische downloadmapconfiguratie
   

 • Licentie voor 3 machines
   

 • NZB Compatibiliteit & amp; Ondersteuning
   

 • Ingebouwde Bestands Download Scheduler

  & Nbsp;

  Als u echter niet de Usenet-zoekopdracht wilt en alleen Newsbalk Newsreader, kunt u de Newsbinsleutel voor 20 USD zonder Usenet Search.

  Gratis proef
  Newsbin biedt u de Newsbin Newsreader aan, en laat u toe om volledige toegang te krijgen tot alle functies van de nieuwslezer. De proefperiode is beperkt tot 15 dagen, en na de proefperiode kunt u de Newsbin Key kopen of u kunt doorgaan.

  NZB-ondersteuning
  Newsbin was een van de eerste nieuwslezers om het NZB-formaat aan te nemen. NZB-formaat is XML-formaat dat gebruikt wordt om de bestanden van de Usenet te halen. Newsbin is volledig compatibel met het NZB-formaat en een van de meest handige voor het gebruik van NZB-formaat.

  Ondersteuning voor platform-nieuwsberichten
  Newsbin is ontwikkeld voor Microsoft Windows, en sindsdien heeft het bedrijf besloten om de software alleen te beperken tot de Microsoft Windows. Dus als u een Mac of Linux-gebruiker bent, moet u naar een andere Newsreader zoeken, u kunt onze website raadplegen voor de reviews van andere Newsreader. Newsbin is beschikbaar voor 32-bits en een 64-bits systeem.
  De software is eenvoudig te installeren, alles wat u hoeft te doen is om het pakket te downloaden en te installeren.
  Tijdens de installatie voert u uw referenties in en gaat u verder. In de volgende stap zal de software u vragen om een ​​proefperiode te kiezen of de registratiecode in te voeren voor de toegang.

  Gebruikersinterface
  Wanneer we software selecteren, kiezen we altijd de software met de beste gebruikersinterface, omdat u de software efficiënt kunt gebruiken. Newsbin Newsreader is ontworpen met als doel de beste gebruikerservaring te bieden. Om dit doel te bereiken, heeft het bedrijf hun resources en team toegewijd om de beste gebruikersinterface mogelijk te maken. Newsbin Newsreader heeft zonder twijfel een van de beste gebruikersinterfaces.

  Nieuwsberichten Tutorials
  Newsbin is sinds 1995 aanwezig en ze hebben de grote gebruikersbasis. Duizenden gebruikers gebruiken de Newsbin Newsreader dagelijks, om ze goed te bedienen. Newsbin heeft de tutorials voor hen over het gebruik van de Newsbin en het oplossen van gemeenschappelijke problemen.

  Speed ​​Limiter
  Verschillende gebruikers hebben verschillende voorkeuren, waarvan sommige hun hele bandbreedte toewijden aan de Usenet-verbinding, en sommigen willen de bandbreedte toewijzing beperken. Newsbin stelt u in staat om de snelheidsbeperkingsoptie te selecteren waarbij u de snelheid van uw bandbreedte kunt beperken tot de Usenet-verbinding. Er is ook een optie om de snelheidsbeperking te automatiseren door de tijd in te stellen; U kunt de snelheidsgrens in- en uitschakelen.

  Systeemvriendelijke optimalisatie
  Een van de redenen waarom Newsreader bovenaan is, is het resource management. De software is systeemvriendelijk, en in tegenstelling tot andere Newsreaders gaat het niet na het RAM van uw systeem en vertraagt ​​u de prestaties van uw computer. Met de nieuwste Newsbin Newsreader is het mogelijk om nieuwsgroepen te laden met meer dan miljoen hoofden in slechts 150 MB RAM.

  Duplicate File Detection
  Newsbin Newsreader is bekleed met functies die u de beste gebruikerservaring geven en uw gegevens opslaan. Dubbele Bestandsdetectiemechanisme vertellen dat als u het betreffende bestand al eerder hebt gedownload. Wanneer u het bestand en het bestand ‘signature.db3’, dat in de database is opgeslagen, downloadt, dus wanneer u het bestand probeert te downloaden dat wordt gedownload voordat Newsbin u hierover vertelt. Deze functie is het beste voor u als u tientallen bestanden downloadt. Het bespaart ook uw tijd en uw gegevens.

  Thumbnails downloaden
  Newsbin heeft ook de Thumbnails downloaden, waarmee u de thumbnails van het binaire of bestand kunt downloaden dat u wilt downloaden. Het zal u helpen om te weten wat u downloadt.

  Scheduler voor het downloaden van bestanden
  Met File Download Scheduler kunt u de downloadsessie voor de bestanden plannen. U kunt de tijd instellen om de downloadingssessie te starten.

  Zoeken op filters
  Newsbin Newsreader stelt u in staat om te zoeken met filters, waardoor u uw zoekresultaten kunt aanpassen. Newsbin Newsreader heeft de volgende filters


    

  • Cross-post filter
    

  • Filter met minimale bestandsgrootte
    

  • Maximale bestandsgroottefilter
    

  • Leeftijd filter

   Beveiliging
   Newsbin Standaard komen de TLS-encryptietechnologie. TLS-encryptie is de geavanceerde vorm van SSL-encryptietechnologie. Beide TLS & amp; SSL-encryptie technologieën versleutelen de data op server en gebruiker end, zodat niemand de gegevens kan bemoeien of manipuleren. TLS gebruikt het geavanceerde encryptiealgoritme. Als uw server de TLS niet ondersteunt, zal Newsbin terugkeren naar de SSL.

   Ontwikkeling & amp; Tech Support
   Newsbin heeft de toegewijde teams die voortdurend aan de Newsbin Newsreader werken om het nuttiger en stabieler te maken. Zo krijgt u de constante updates met de tijd.
   Newsbin klantenondersteuning is 24 uur per dag beschikbaar, en u kunt ze via e-mail bereiken voor technische ondersteuning. Ze komen binnen 12-24 uur terug naar u toe. Normaal gesproken contacteren zij u binnen 2-4 uur, afhankelijk van het aantal vragen.

   U kunt ze ook telefonisch of faxberichten ophalen, maar de telefoon en fax zijn beperkt tot alleen facturatieproblemen.
   Telefoon: 703-250-0855
   Fax: 703-250-0856

   Overzicht van functies


     

   • Ingebouwde Usenet Search
     

   • NZB-ondersteuning
     

   • Gebruikersvriendelijke gebruikersinterface
     

   • Systeemvriendelijke optimalisatie
     

   • Duplicate File Detection
     

   • Thumbnails downloaden
     

   • Scheduler voor het downloaden van bestanden
     

   • Zoeken op filters
     
   • Beveiliging
     

   • Ontwikkeling & Tech Support

    Conclusie
    Newsbin Pro heeft alle functies van de grote nieuwslezer, en biedt u een geweldige Usenet-ervaring. Ingebouwde Usenet zoekmachine is zeer efficiënt en krijgt uw resultaten binnenkort. Kenmerken zoals NZB-ondersteuning, geavanceerde beveiliging, gebruikersvriendelijke gebruikersinterface zijn een groot pluspunt. De Newsbin-ontwikkeling is gewijd aan het geven van u de beste functies, en u kunt in de toekomst grote functies verwachten. Het maakt niet uit of u beginner bent of een pro gebruiker bent, maar u wordt verliefd op de Newsbin. Als u niet zeker bent, kunt u 15 dagen gratis bij Newsbin proberen en beslissen of Newsbin goed is voor u of niet. Probeer vandaag!

Nederlands
 • Nederlands
 • Engels