Newsleecher Review

Newsleecher is een van de beste Usenet-dienstverleners in de wereld, en bekend om hun premiumdiensten. Sinds de oprichting in 2004 heeft het bedrijf veel functies voor hun gebruikers geïntroduceerd, en ze hebben een groot aantal gebruikersbasis. Newsleecher heeft zijn Newsreader die uitgerust is met geavanceerde functies.

Prijzen </ strong>
Newsleecher biedt de 3 pakketten aan voor hun gebruikers.
Client Plus-pakket is voor de klanten die gebruik maken van de diensten van andere Usenet-aanbieders, maar willen de nieuwslezer van Newsleecher gebruiken. Dit pakket is beschikbaar voor 3,99 USD per maand. Het pakket bevat de volgende functies

 • Annuleren op elk gewenst moment </ li>
 • Flexibel gebruik & Prioritaire klantenservice </ li>
 • Onbeperkt Toegang tot Newsleecher Software </ li>
 • Onbeperkt Toegang tot SuperSearch Service </ li>
 • Onbeperkt Toegang tot SuperLeech Service </ li>
  </ Ul>
  Newsleecher biedt ook het Ready-To-Go-pakket voor gebruikers die de Usenet-toegang en de Newsreader willen. Het pakket is beschikbaar voor 11.99 USD per maand. Het pakket bevat de volgende functies

  • Annuleren op elk gewenst moment </ li>
  • Flexibel gebruik & Prioritaire klantenservice </ li>
  • Onbeperkt Toegang tot Newsleecher Software </ li>
  • Onbeperkt Toegang tot SuperSearch Service </ li>
  • Onbeperkt Toegang tot SuperLeech Service </ li>
  • 30 Max verbindingen </ li>
  • 2850 Binaire Retentieperiode </ li>
  • 4150 Tekstvertragingsperiode </ li>
  • Hoge snelheid verbinding </ li>
  • 256-bit SSL-codering </ li>
   </ Ul>
   Gratis proef </ strong>
   Newsleecher biedt de 14 dagen proefperiode voor zijn gebruikers met al zijn functies. Als u het pakket Ready-To-Go kiest, wordt de Usenet-toegang beperkt tot de 14 GB alleen. U kunt uw proefperiode starten door het proefformulier in te vullen. De proefperiode is beperkt tot de 14, en als u de periode overschrijdt, zal Newsleecher u in rekening brengen voor het pakket. U kunt de proefperiode op elk gewenst moment binnen 14 dagen annuleren.
   Betaalopties </ strong>
   Newsleecher biedt u de betaling via de creditcards of PayPal. Het bedrijf beschikt over de MasterCard, Maestro en Visa Creditcards. Het bedrijf vraagt ​​u niet extra op een betaalmethode, en alle kosten zijn inclusief in de pakketten.

   NZB-ondersteuning </ strong>
   Newsleecher was een van de eerste Usenet-klanten in de wereld om de NZB Format te ondersteunen. NZB-formaat is een XML-formaat dat gebruikt wordt om de gegevens van het internet op te halen. Newsleecher nieuwslezer kan NZB-bestanden rechtstreeks maken van en exporteren uit artikelen in de groepsweergave of SuperSearch-resultaten. Newsleecher Newsreader stelt u ook in staat om de NZB-bestanden handmatig en automatisch te importeren op verschillende manieren om het gemakkelijk te downloaden.

   Platform Newsleecher Support </ strong>
   Newsleecher is in 2004 ontwikkeld voor Microsoft Windows, en sindsdien is de software beperkt tot de Windows-besturingssystemen. Als u een Mac of Linux-gebruiker bent, kunt u zoeken naar andere Newsreaders die de Mac- of Linux-besturingssystemen ondersteunen.
   De software is eenvoudig te installeren en te installeren. U kunt de exe downloaden. Bestand uit het gedeelte Software van de website. Om te configureren, voert u de gegevens in de configuratie in en voert u de inloggegevens in om de volledige toegang te krijgen.

   Gebruikersinterface </ strong>
   Newsleecher Newsreader beschikt over de modernste gebruikersinterface waarmee u veel geavanceerde functies en snelkoppelingen kunt maken. De Newsreader beschikt over de 2 navigatiebalkjes in de software. De eerste heeft de standaard snelkoppeling en tabbladen, zodat u de groepen in meerdere tabbladen kunt openen. 2e navigatiebalk beschikt over de Super zoekfunctie en andere functies zoals instelling, opruiming, enz. De Newsreader is makkelijk te gebruiken en heeft een zeer schone look.
   De nieuwslezer beschikt ook over de ingebouwde dynamische thema-motor, die u kunt gebruiken om de volledige look van de Newsreader te wijzigen. Verschillende thema’s zijn beschikbaar en het installeren van thema’s vertraagt ​​de prestaties van de software niet vertragen.

   Spamfilter </ strong>
   Newsleecher Newsreader beschikt over het ingebouwde spamfilter dat u kunt gebruiken om spam bestanden te ontdoen. Het filter scant uw downloads en stopt de overdracht als de bestanden een nep zijn. Het spamfilter is zeer efficiënt en kan u helpen uw tijd en data te redden.

   SuperSearch </ strong>
   SuperSearch is de exclusieve eigenschap van Newsleecher Newsreader waarmee u door de Usenet kunt zoeken zonder een koptekst te downloaden, zodat u geen NZB-zoekmachine nodig hebt om dat te doen. SuperSearch is zeer efficiënt, en u kunt uw zoekopdracht verkleinen door gebruik te maken van de specifieke sleutelwoorden en sleutelreeksen. SuperSearch beschikt over de topmoderne zoekmachine, die zeer snel en accuraat is.

   SuperLeech Auto Download </ strong>
   SuperLeech is een andere exclusieve functie van de Newsleecher software. De functie is beschikbaar op versie 6.0 en verder. In deze functie kunt u de Newsleecher-software instellen om de gewenste bestanden 100% automatisch te downloaden, enkele minuten nadat ze op de Usenet zijn geplaatst. Deze functie is zeer nuttig als u de persoon bent die graag de verse inhoud wilt downloaden. U kunt de SuperLeech in de software instellen.

   Tutorials </ strong>
   Newsleecher Newsreader beschikt ook over de Quick Tutorial sectie voor sommige functies in de software. De tutorials zijn nauwkeurig en helpen u de software te begrijpen.

   Toegankelijkheid </ strong>
   Newsleecher Website heeft de subscriptie Notificatie in het gedeelte Software waar het bedrijf alle updates in verband met de status van Newsreader en andere belangrijke functies zoals SuperSearch, enz. Postt.

   Geen spyware of adware </ strong>
   Newsleecher software bevat geen spyware of adware. Het bedrijf registreert u geen activiteiten, en de Newsleecher Newsreader is gecertificeerd spyware- en adware-gratis software.

   Speed ​​</ strong>
   Wanneer we de spullen downloaden via de verbinding, wordt de Newsreader meestal langzaam of vertraagd. Newsleecher software is efficiënt, en het geeft u een gemiddelde snelheid van 17-18 Mbps, wat behoorlijk goed is.

   Opmerking over stabiliteit </ strong>
   Newsleecher heeft het hele ontwikkelingsteam aan de Newsreader gewerkt om het efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. De stabiele Release of Newsleecher-software is in 2016 uitgebracht, en dus in 2017 verwachten we dat u geen bugs zal ondervinden. Momenteel is er geen beta-versie beschikbaar.

   Beveiliging </ strong>
   De Newsleecher Newsreader maakt gebruik van de state-of-the-art 256-bit SSL-encryptie. Het beschermt de integriteit van de gegevens die u hebt ontvangen door de data te versleutelen bij afsnijden en uw einde.

   Technische ondersteuning </ strong>
   Newsleecher Tech Support is 24 uur per dag beschikbaar, en ze krijgen u met enkele uren terug. De enige manier om contact op te nemen met de klantenservice is het formulier dat beschikbaar is in de ondersteuningsafdeling.
   Newsleecher heeft ook het gebruikersforum waar u met andere gebruikers kunt interageren en uw vraag kunt plaatsen. U krijgt de antwoorden van andere gebruikers.
   Kenmerken Samenvatting

   • Interactieve gebruikersinterface </ li>
   • Spamfilter </ li>
   • SuperSearch-functie </ li>
   • SuperLeech-functie </ li>
   • Tutorials </ li>
   • Hoge snelheid </ li>
   • Online beveiliging door gebruik te maken van 256-bit SSL-codering </ li>
   • 24/7 technische ondersteuning </ li>
   • Geen spyware of adware </ li>
   • Lifetime Software Updates </ li>
    </ Ul>
    Conclusie </ strong>
    Als we denken aan de mooiste nieuwslezers van de hedendaagse dagen, komt Newsleecher-software in ons hoofd. De Newsleecher software heeft alle functies van de grote Newsreader. De eigenschappen zoals SuperSearch, SuperLeech en Spam Filter maken het aantrekkelijker. De Newsreader is snel en efficiënt en beschikbaar tegen een minimale prijs. U kunt de nieuwslezer gratis met al zijn functies gratis voor 14 dagen proberen. Als u op zoek bent naar geweldige Usenet-ervaring, raden we u de nieuwslezer Newsleecher aan. Probeer vandaag.
Nederlands