Tweaknews Review

Tweaknews is een Nederlandstalige Usenet Provider. Het is sinds 1998 geweest en bekend om zijn privacy en betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt een regelmatig plan en blokplannen voor zijn gebruikers. Bedrijfsblokplannen zijn zeer populair onder Usenet Community.

Het bedrijf biedt VPN-service om uw online anonimiteit te waarborgen. Tweaknews bieden 2500 dagen binaire retentie met 99,9% Completion rate. Het bedrijf biedt 50 Mbit snelheid op Fast Package, 100 Mbit on Lightning Package en Onbeperkt Snelheid op Ultimate Package. Het bedrijf biedt gratis nieuwsgroepen toegang. Het bedrijf heeft echter geen nieuwslezer, maar u kunt gebruik maken van software van derden voor Usenet-zoeken.

Tweaknews Bied beveiliging en privacy aan gebruikers op hoog niveau. Ze bieden 256-bit SSL-encryptie aan alle gebruikers. Met SSL-codering verzekert het bedrijf dat uw privacy-bedrijf ook VPN-service aanbiedt op het ultieme pakket. Het bedrijf heeft de status van de Art Servers Security en deelt je activiteiten niet met iemand. De onderneming garandeert ook geen downtijd.
Het bedrijf biedt uitzonderlijke klantenservice, en ze zijn zeer professioneel en responsief. Echter, ze krijgen u terug in 3-5 werkdagen.

Prijsstelling & Pakketten: </ strong>
Tweaknews kreeg de bekendheid toen ze de Block Subscriptions Packages voor zijn gebruikers introduceerden . Block Abonnement biedt de gebruikers die weten wat te downloaden. U krijgt de vaste hoeveelheid gegevens tegen een maximum van 100 Mbit.
Hierna volgen de blokpakketten

 • 10 GB Gegevens voor 2,00 Euro </ li>
 • 50 GB Gegevens voor 7,00 Euro </ li>
 • 100 GB Gegevens voor 13,00 Euro </ li>
 • 250 GB Gegevens voor 30,00 Euro </ li>
 • 500 GB Gegevens voor 45,00 Euro </ li>
 • Gratis SSL-encryptie en snelheid van 100 Mbit is bij alle blokpakketten inbegrepen. </ li>
  </ Ul>
  Tweaknews biedt ook abonnementen voor alle klanten. Platte abonnement is voor alle gebruikers die veel downloaden en niet willen zorgen maken over de Gegevenslimieten. Het bedrijf biedt de volgende Usenet pakketten aan Beginnerspakket </ strong> biedt een snelheid van 1 Mbit aan zijn abonnees. Dit pakket bevat

  • 4 draden </ li>
  • Onbeperkt Gegevens </ li>
  • 256-bits SSL-codering </ li>
  • Toegang tot Newsreader Groups </ li>
  • 24/7 klantenservice </ li>
   </ Ul>
   Snel pakket </ strong> is beschikbaar voor 2,50 euro voor 1 maand, maar u kunt tot 30% korting krijgen als u zich voor een langere periode aanmeldt. Basispakket </ strong> biedt een snelheid van 10 Mbit aan zijn abonnees. Dit pakket bevat

   • 10 draden </ li>
   • Onbeperkt Gegevens </ li>
   • 256-bits SSL-codering </ li>
   • Toegang tot Newsreader Groups </ li>
   • 24/7 klantenservice </ li>
    </ Ul>
    Basispakket </ strong> is beschikbaar voor 4,95 euro voor 1 maand, maar u kunt maximaal 30% korting krijgen als u zich voor een langere periode aanmeldt.
    Fast Package is het basispakket dat 50 Mbit-snelheid biedt voor zijn abonnees.

    • 30 Discussies </ li>
    • Onbeperkt Gegevens </ li>
    • 256-bits SSL-codering </ li>
    • Toegang tot Newsreader Groups </ li>
    • 24/7 klantenservice </ li>
     </ Ul>
     Snel pakket </ strong> is beschikbaar voor 7,95 euro voor 1 maand, maar u kunt maximaal 30% korting krijgen als u zich voor een langere periode aanmeldt.
     Lightning Package is het standaardpakket dat de snelheid van 100 Mbit biedt aan zijn abonnees. Dit pakket geeft het gemiddelde niveau aan gebruikers op hoog niveau.
     Het pakket bevat de volgende functies

     • 40 draden </ li>
     • Onbeperkt Gegevens </ li>
     • 256-bits SSL-codering </ li>
     • Toegang tot Newsreader Groups </ li>
     • 24/7 klantenservice </ li>
      </ Ul>
      Dit pakket is beschikbaar voor 9,95 euro voor 1 maand, maar u kunt maximaal 30% korting krijgen als u zich voor een langere periode aanmeldt. Ultimate Package </ strong> is het Premium Pakket dat de Pro-gebruikers voorziet. Dit pakket biedt ook gratis VPN aan zijn abonnees.

      De ultieme pakketten bevatten de volgende functies

      • Onbeperkt Snelheid </ li>
      • Onbeperkt Gegevens </ li>
      • Gratis VPN </ li>
      • 256-bits SSL-codering </ li>
      • Toegang tot Newsreader Groups </ li>
      • 24/7 klantenservice. </ li>
      • Dit pakket is beschikbaar voor 12,95 euro voor 1 maand, maar u kunt tot 30% korting krijgen als u zich voor een langere periode aanmeldt. </ li>
       </ Ul>
       Gratis proef </ strong>
       Tweaknews bieden ook de gratis proefperiode aan haar klanten. Dus als u niet zeker bent of u Tweaknews diensten wilt gebruiken of niet, kunt u de proefperiode gebruiken.
       Trial biedt 300 Mbit snelheid aan zijn gebruikers met 8 draad. U kunt echter maximaal 10 GB gegevens gebruiken. De proefperiode is alleen geldig voor 10 dagen. U kunt uw proefperiode starten na uw telefoonverificatieproces.
       Behoud & amp; Voltooiing: </ strong>
       Tweaknews biedt 2500 dagen binaire retentie aan haar klanten. Het bedrijf biedt 99,9% voltooiingspercentage.

       Verbinding & amp; Speed ​​</ strong>
       Tweaknews biedt een snelle verbinding tot 300 Mbits op het ultieme pakket , 100 Mbit op Lightning Package, 50 Mbit op Fast Package, 10 Mbit op het basispakket en 1 Mbit op beginnerspakket. Het bedrijf biedt maximaal 4-40 draden voor u, afhankelijk van welk plan u kiest.
       Het bedrijf biedt onbeperkte Gegevensoverdracht aan zijn gebruikers op alle pakketten. Gebruikers kunnen onbeperkte gegevensoverdracht gebruiken met de verbindingssnelheid tot 300 Mbit, afhankelijk van het pakket dat u kiest.

       Functies & amp; Zoek klanten: </ strong>
       Tweaknews staat bekend om zijn privacy en afhankelijkheid . Het bedrijf zorgt voor de volledige privacy van de gebruikers. SSL-codering en VPN zorgen voor de privacy van de gebruikers. Het bedrijf houdt geen logboek van uw online activiteiten en wat u downloadt.
       Tweaknews pakketten tegemoet komen aan alle soorten gebruikers. Blok pakketten zijn ook het grote pluspunt voor de Tweaknews. Het bedrijf levert pakketten zo laag als 2,50 euro per maand. Andere pakketten zijn ook zeer betaalbaar als vergelijken met andere aanbieders. Tweaknews biedt ook 30% korting op 3, 6, 12 maanden

       Abonnementen. </ Strong>
       Het bedrijf zorgt ervoor dat u de snelle verbinding zonder tijd krijgt. Het bedrijf biedt hoge snelheid tot 300 Mbit aan gebruikers met maximaal 40 draden.
       Het bedrijf biedt 2500 dagen binaire retentie en 99,9% voltooiingsgraad, dat is geweldig. Tweaknews bieden ook een uitzonderlijke klantenservice. U kunt contact opnemen met de klantenservice wanneer u dat wenst; Klantenservice is 24 uur per dag beschikbaar.
       Het bedrijf maakt gebruik van de vooruitbetalingssystemen die betrouwbaar en snel zijn. Het bedrijf biedt de volgende betaalmethoden
       iDEAL is een betalingssysteem. Het werd in 2005 in Nederland geïntroduceerd. iDEAL is verkrijgbaar bij alle nederlandse banken.

       Giropay is een rechtstreekse betaalmethode. Verkrijgbaar bij alle grote Duitse banken.
       Sofort is een online betalingssysteem beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, België en Nederland.
       Master Card is een Amerikaanse multinationale financiële dienst wereldwijd beschikbaar
       VISA is ook een wereldwijde betaaltechnologiebedrijf
       De American Express is een Amerikaanse financiële dienst wereldwijd beschikbaar. Het staat ook bekend als Amex.

       VPN </ strong>
       Tweaknews Bied VPN aan aan haar klanten. VPN verzekert de gebruiker Anonymiteit en blokkeert de ISP’s om uw online activiteiten te volgen en uw snelheid te beperken. Tweaknews biedt alleen GRATIS VPN aan zijn gebruikers van Ultimate Package.

       nieuwslezer </ strong>
       Het bedrijf heeft geen nieuwsreader, maar steunen de grote nieuwslezer. U kunt gratis Newsreader-software zoals Usenet Wire en SABnzbd gebruiken. Gratis Newsreader-software biedt geavanceerde functies die de gebruikers helpen om de beste ervaring van Usenet te krijgen.

       NZB-compatibiliteit </ strong>
       NZB is een XML-based bestandsformaat. Het wordt gebruikt om berichten van NNTP (Usenet) servers te halen. Tweaknews is compatibel met het NZB-bestandsformaat. Het ondersteunt alle populaire NZB apps zoals Radarr, Sonarr, NZBGet, enz.

       Klantenservice </ strong>
       Tweaknews bieden uitzonderlijke klantenservice aan haar gebruikers. Het bedrijf heeft een toegewijde FAQ sectie die de veelgestelde vragen beantwoordt.
       Als u uw antwoord niet in het FAQ-gedeelte hebt, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via email. U moet het formulier invullen en uw naam, e-mail en uw bericht opgeven. Klantenservice bereikt u binnen 3-5 dagen. Toen we getest hadden, antwoordden ze ons binnen 12 uur.
       Tweaknews bieden de klantenondersteuning in twee talen Nederlands en Engels.

       Conclusie </ strong>
       Tweaknews is een gevestigde Usenet provider met uitstekende services. Het bedrijf heeft al meer dan een decennium gediend. Het bedrijf levert premium diensten met kwaliteit.
       Tweaknews biedt u super snelle snelheid zonder stilstand. Het bedrijf levert de binaire retentie van 2500 dagen met een voltooiingspercentage van 99,9%. Zij verzekeren uw privacy door gratis SSL-encryptie en VPN te leveren voor uw online anonimiteit. Wij waarderen de inzet van het bedrijf voor de privacy van gebruikers.
       Het bedrijf biedt geweldige klantenservice. Zij zijn responsief en bieden klantenondersteuning in twee talen Engels en Nederlands. Hun proefperiode is indrukwekkend, omdat het de gebruikers in staat stelt om alle diensten van het bedrijf te testen voor 10 dagen zonder kosten.
       Tweaknews biedt een breed scala aan pakketten die alle soorten gebruikers bedienen. Als u een student bent, kunt u een Fast pakket kiezen, en als u een pro bent, kunt u een Ultimate pakket kiezen tegen zeer betaalbare tarieven. Zij accepteren een breed scala aan betalingssystemen, maar accepteren alleen de betaling in euro’s.
       Tweaknews is een van de beste dienstverleners in Europa en bieden premium diensten tegen betaalbare tarieven. Zo super snelle snelheid, onbeperkt data, state of the art systemen beveiliging, gebruikers privacy en betaalbaarheid summen tot een geweldig pakket. Wij adviseren de Tweaknews. Word vandaag lid om gratis toegang te krijgen voor 10 dagen.

       Start Tweaknews Free Trial Now

Nederlands