NZBPlanet Review

Onder de veelheid van NZB-sites is NzbPlanet een van de meest populaire en veelgebruikte. Sinds online online in 2012 heeft NzbPlanet meer dan 200 duizend gebruikers voorzien van een top van de lijndienst via NZB’s met een nummer van meer dan twee miljoen.
NzbPlanet werkt op de Newsnab-technologie en is een community-based site, omdat leden helpen om hun kwaliteit en populariteit te vergroten, waardoor ze hogere rangen kunnen bereiken. Het maakt gebruik van het Usenet NZB platform en is volledig automatisch.
Naast het bieden van gebruikers een gratis accountoptie, bieden NzbPlanet ook gebruikers van topkwaliteitseigenschappen, zoals een ingebouwde kalender die gebruikers laat zien over nieuwe versies. Deze en andere spannende functies beschikbaar voor de VIP-accounthouders maken de site een favoriet van veel mensen. Een Usenet Service Provider en een NzbPlanet account zijn verplicht om het platform te gebruiken .

Hoogtepunten van NzbPlanet </ strong>
De site is een platform voor het zoeken naar NZB
Het heeft een index van meer dan twee miljoen NZB’s
De site heeft meer dan 200 actieve groepen
De gratis account heeft advertenties
Het platform accepteert Bitcoin en Creditcard betalingen
Vijf NZB’s per dag voor gratis account
Onbeperkt downloads voor VIP-accounts
Kenmerken zoeken in categorieën voor gemakkelijke toegang.

Kenmerken </ strong>

Retention </ strong>
NzbPlanet biedt beperkte en onbeperkt service voor verschillende categorieën van accounts. Met een gratis account hebben gebruikers een retentieperiode van 200 dagen en kunnen ze slechts vijf NZB’s per dag downloaden, en hebben beperkte toegang tot forums en API’s. De betaalde accounts bieden echter gebruikers 1500 dagen retentie, onbeperkte NZB-download, toegang tot VIP forums en API-oproepen.
NzbPlanet hosten geen bestanden zelf. De site slaat zijn bestanden op in Usenet nieuwsgroepen. Een link naar de bestanden in de Usenet-nieuwsgroepen is wat er gebeurt wanneer gebruikers zoeken naar bestanden op het platform. Dit is de reden waarom een ​​Usenet Newsgroup provider account is vereist voor het gebruik van de NzbPlanet website. UsenetServer is een Usenet Newsgroups Provider die gebruikers meer dan 3,195 dagen behoudt.

& Nbsp;

Soorten account. </ strong>
NzbPlanet biedt gebruikers vier soorten accounts, waaronder:

 • Gratis account </ li>
 • VIP-account </ li>
 • Platinum account </ li>
 • Lifetime Account </ li>
  </ Ul>
  Gratis account </ strong>
  De gratis account geeft u een lidmaatschap van de NzbPlanet site zonder iets te betalen. Het is ideaal voor gebruikers die geen zware inhoud nodig hebben of die alleen geïnteresseerd zijn in het leren van het platform. Het gratis account geeft gebruikers een beperkte download van 5 NZB’s per dag en met 200 dagen retentie. Inhouders van het gratis account kunnen geen toegang krijgen tot API, maar kunnen deelnemen aan sommige forums.
  VIP-account. </ strong>
  Wordt lid van een lidmaatschapskosten van $ 9 per jaar, is de VIP-account een premium lidmaatschap dat gebruikers spannende functies biedt, zoals onbeperkt dagelijks NZB downloads en retentie van meer dan 2000 dagen. De VIP-account geeft gebruikers ook dagelijks toegang tot 5000 API-oproepen en vijf uitnodigingen. Het is het meest voorkomende account type dat door veel klanten van de NzbPlanet wordt gebruikt.

  Platinum account </ strong>
  Gebruikers betalen jaarlijks een bedrag van $ 19 voor het lidmaatschap van het Platinum account. Naast de functies van de VIP-account kunnen gebruikers in deze categorie 20.000 API-oproepen per dag maken.

  Levensduurrekening </ strong>
  De Lifetime-account biedt gebruikers een levenslidmaatschap en betaalt eenmalig 80 dollar. Het levenslange lidmaatschapskonto komt met alle functies van het Platinum-account maar met 50 uitnodigingen.

  Gebruiksgemak </ strong>
  Ten eerste moet u de NzbPlanet-software downloaden en installeren op uw computer of apparaat. Vervolgens moet u een account van uw keuze openen. U dient ook een account te openen bij een Usenet Newsgroup Provider. Als dit is bereikt, ga je naar je dashboard en gebruik het tabblad Usenet Search om te zoeken naar een trefwoord of sleutelwoord die je wilt downloaden. Van de resultaten die verschijnen, klik op het NZB-bestand dat u wilt. Download het bestand en open op uw Usenet Newsgroup Provider voor download. Bestanden die kunnen worden gedownload, zijn audio-, video-, tv-clips, e-books en dergelijke. Na het downloaden moet u het bestand op uw computer opslaan en het NZB-bestand importeren in uw Usenet-provider.

  API </ strong>
  NzbPlanet’s API-integratie maakt het op dit moment een toonaangevende indexer. Met behulp van de API-integratiefunctie kunnen NZB-gegevens worden geopend en geïndexeerd door softwareontwikkelaars, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om deze in hun software te integreren. NzbPlanet kan geïntegreerd worden met apps met behulp van de Couchpotato of Sickbeard app, en een aantal andere NZB applicaties.

  Beveiliging </ strong>
  NzbPlanet is een indexer met een robuust beveiligingssysteem. Een grote zorg voor het gebruik van indexers is de angst voor beveiligingsbreuken die kunnen voortvloeien uit de platforms. Indexers zijn gekoppeld aan beveiligingsuitdagingen zoals de HeartBleed bug en anderen in het verleden. NzbPlanet maakt gebruik van een CloudFlare-systeem en SHA-1 SSL-certificaat om zijn taken te beveiligen en de privacy van gebruikers wordt beschermd met het HTTPS-protocol.

  Klantenservice </ strong>
  NzbPlanet heeft een responsieve klantenservice om gebruikers te helpen oplossen voor de uitdagingen die zij ondervinden tijdens het gebruik van de site. Gebruikers kunnen contact opnemen met het contactformulier of via email. De klantenservice reageert binnen een uur en is actief tijdens kantooruren.

  Forum </ strong>
  Een andere geweldige eigenschap van NzbPlanet is zijn forum. Het forum is een weg waar gebruikers hun ideeën kunnen verdelen en delen over hun ervaring tijdens het gebruik van de diensten van de site of de discussies, en het is ook een platform waar gebruikers zich helpen om hun NZB-gerelateerde problemen op te lossen. Gebruikers kunnen deelnemen aan zes verschillende categorieën van het forum, waaronder:

  • NzbPlanet board </ li>
  • Usenet en Newsgroups </ li>
  • Community </ li>
  • Nieuws </ li>
  • Reviews </ li>
  • Recente berichten </ li>
  • Nieuws </ li>
   </ Ul>
   Conclusie </ strong>
   Met meer dan vijf jaar uitstekende service, is NzbPlanet een leider in de geautomatiseerde indexeringsindustrie. Door zijn verschillende categorieën lidmaatschap heeft de site een grote gebruikersbasis van meer dan 200 duizend loyalisten gekweekt. De site blijft de voorkeur van een gebruiker met zijn gratis lidmaatschap, hoge retentie, API-integratie en beveiligingssysteem. Met het makkelijk te gebruiken interface en account upgrade mogelijkheden, kunnen gebruikers niet stoppen met het geven van de indexer hoge ratings. NzbPlanet is zeker een van de beste keuzes van indexers en geeft u waarde voor uw investering.
Nederlands