NZB-Tortuga Review

NZB-Tortuga is een website van de NZB, en heeft bekend om zijn kwaliteitse NZB-bestanden en -diensten. NZB-Tortuga is in 2016 gelanceerd, en sindsdien heeft deze site de nieuwe normen van NZB-sites vastgesteld. De site is gebaseerd op Newsnab Technology. NZB-Tortuga is een volledig geautomatiseerd platform dat een aantal geavanceerde functies biedt.
NZB-Tortuga index meer dan 600 groepen die meer dan 3,7 miljoen NZB-bestanden bevatten. NZB-Tortuga biedt 3000 dagen van de retentieperiode voor zijn gebruikers. NZB-Tortuga biedt ook een gratis proef voor zijn gebruikers.

NZB-Tortuga is volledig compatibel met alle belangrijke Newsreader zoals SABnzbd, Couchpotato, Sickbeard, Kodi XBMC, Sonarr, Radarr en andere Newsreaders.
NZB-Tortuga is gewoon een indexer, niet verwarren met de Newsreader of Usenet. Om de inhoud te krijgen die u wilt hebben u toegang tot de Usenet nodig. Usenet service providers bieden toegang tot de Usenet tegen zeer nominale prijzen. Ze bieden verschillende pakketten die u kunt kiezen volgens uw wensen. Eweka, Newshosting, en Tweaknews zijn enkele van de toonaangevende Usenet-dienstverleners .

Prijzen &; Pakketten </ strong>
NZB-Tortuga biedt 3 pakketten voor zijn gebruikers.

VIP-pakket </ strong> is het basispakket van NZB-Tortuga. U kunt het gebruiken voor 4,99 euro per jaar. Het biedt de volgende kenmerken

 • Octa-Core Processor </ li>
 • 1 GB schijfruimte </ li>
 • 100 GB bandbreedte </ li>
 • 4 GB RAM </ li>
 • 6.000 API-oproepen </ li>
  </ ul>
  Platinum Pakket </ strong> is het standaardpakket van NZB-Tortuga. U kunt het gebruiken voor 12,99 euro per jaar. Het biedt de volgende kenmerken

  • Octa-Core Processor </ li>
  • 2 GB schijfruimte </ li>
  • 500 GB bandbreedte </ li>
  • 8 GB RAM </ li>
  • 25.000 API-oproepen </ li>

  Het multipass-pakket </ strong> is een speciaal pakket dat u Lifetime Membership van NZB-Tortuga geeft. U kunt dit pakket gebruiken met een enkele betaling van 29.99 euro, en u kunt ervan genieten voor uw leven. Het pakket bevat de volgende functies

  • Octa-Core Processor </ li>
  • 4 GB schijfruimte </ li>
  • 1000 GB bandbreedte </ li>
  • 16 GB RAM </ li>
  • 25.000 API-oproepen </ li>

  Gratis proef </ strong>
  NZB Tortuga biedt 7 dagen gratis proef aan haar gebruikers. U kunt alle functies van de site gebruiken. Gratis proefpakket bevat de volgende functies

  • 486-DX266-processor </ li>
  • 12 MB schijfruimte </ li>
  • 100 MB bandbreedte </ li>
  • 8 MB RAM </ li>
  • Onbeperkt API-oproepen </ li>
  • Retentieperiode </ li>

  NZB-Tortuga geeft u toegang tot miljoenen NZB’s, en u kunt uw NZB gemakkelijk zoeken. NZB-Tortuga biedt een goede retentieperiode voor zijn gebruikers. De retentieperiode is de tijdsduur waarin de inhoud beschikbaar is voor download. NZB-Tortuga biedt 3000 dagen van de retentieperiode.

  Kenmerken </ strong>
  NZB-Tortuga is een Top NZB website, en biedt meer dan 3,7 miljoen NZB bestanden aan zijn gebruikers. NZB-Tortuga is makkelijk te gebruiken, en u kunt uw NZB-bestand / s gemakkelijk krijgen. Met de NZB-Tortuga kunt u ook de details van de NZB-bestanden controleren en de reactie lezen en erover beoordelen. De site index meer dan 600 groepen.
  Met NZB-Tortuga kunnen gebruikers de API-integratie gebruiken om de NZBS te downloaden. API-integratie stelt gebruikers in staat om NZB-gegevens te indexeren en toegang te krijgen door API’s in hun software te integreren. De NZB-Tortuga API werkt perfect met SABnzbd, Couchpotaoto, Sonarr, Kodi XBMC, Sickberad en andere Newsreader. VIP-gebruikers krijgen 6000 API-oproepen, Platinum-pakket en Multipass-pakketgebruikers krijgen 25.000 API-oproepen.
  Om de NZB-bestanden te gebruiken, heeft u Newsreader en Usenet nodig. U kunt gebruik maken van diensten van kwaliteit Usenet provider zoals Newshosting, Eweka, en PureUsenet, enz. Wij raden u aan om Newshosting te gebruiken, een van de beste Usenet-aanbieders in Europa. Eweka biedt de volgende functies

  • Toegang tot Usenet </ li>
  • nieuwslezer </ li>
  • NZB-compatibiliteit </ li>
  • 3289 dagen retentieperiode </ li>
  • Gratis VPN </ li>
  • Gratis 256-bit SSL-codering </ li>
  • Hoge snelheid verbinding </ li>
  • Onbeperkt gegevens </ li>

  Klantenservice </ strong>
  Newshosting biedt ook gratis Newsreader aan zijn gebruikers, die makkelijk te gebruiken en geavanceerde functies heeft. Newsreader heeft de volgende functies

  • Eenvoudige installatie </ li>
  • Automatisch repareren, herstel de beschadigde bestanden aan het eind van de download sessie </ li>
  • Automatische zoek- en downloadoptie stelt u in staat om perimeters te definiëren en Newsreader automatiseert de zoekopdracht volgens bepaalde omtrek en download de resultaten. </ li>
  • Video preview om in de video te kijken voordat u downloadt. </ li>
  • Functie automatisch uitpakken decomprimeerde het gecomprimeerde bestand aan het eind van de download sessie </ li>

  NZB-Tortuga bevat meer dan 3,7 miljoen NZB’s en het groeit. Duizenden gebruikers uploaden elke dag NZB’s, en er is weinig kans dat je het NZB dat je zoekt niet vindt.
  Met NZB-Tortuga kunnen de veeleisende gebruikers ook het standaardthema wijzigen en een community maken met phpbb.
  NZB-Tortuga biedt een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden aan haar gebruikers. NZB-Tortuga is een van de eerste sites om Bitcoin te accepteren. Met NZB-Tortuga kunt u uw Cryptocurrency gebruiken voor betaling, en u wordt anoniem.
  NZB-Tortuga biedt de volgende betalingssystemen aan
  VISA is ook een wereldwijde betaaltechnologiebedrijf
  De American Express is een Amerikaanse financiële dienst wereldwijd beschikbaar. Het staat ook bekend als Amex.
  Master Card is een Amerikaanse multinationale financiële dienst wereldwijd beschikbaar
  PayPal is een directe betalingsmethode. Het is een zeer populaire betaalmethode. U moet een PayPal-account hebben om deze methode te gebruiken voor betaling. U kunt ook een terugkerende betaling gebruiken.
  Maestro is debetkaartdienst van MasterCard. Gestart in 1992 en wereldwijd actief.
  Bitcoin is een Cryptocurrency, en het is een digitale valuta. Het houdt uw identiteit anoniem en stelt u in staat om online en online goederen te kopen.
  Met NZB-Tortuga kunt u de NZB’s doorzoeken op de volgende manieren

  • Timestamp </ li>
  • Grootte </ li>
  • Aantal bestanden </ li>
  • Een aantal opmerkingen en grijpen. </ li>

  NZB-Tortuga is makkelijk te gebruiken. U kunt de site doorzoeken met zoekopties, of u kunt de NZB’s doorbladeren. Er zijn ook 600 groepen. Sommige groepen zijn toegewijd aan een bepaald onderwerp, zoals audio, video, eBook, tv-clips, tijdschrift, enz., Terwijl andere groepen niet aan het specifieke onderwerp zijn toegewijd en alle algemene onderwerpen bevatten. Wanneer u het NZB vindt, kunt u het detail en de beoordeling op het NZB controleren. U kunt het NZB downloaden en opslaan op uw computer. Dan kunt u NZB via NZB client gebruiken en uw inhoud van de Usenet krijgen.
  NZB Tortuga neemt geen verantwoordelijkheid voor een van de opgeladen NZB. Controleer altijd de reviews voordat u het NZB downloadt, er is de kans dat er wat virus of malware aanwezig kan zijn. Er zijn meer dan 3,7 miljoen NZB’s op de site, waardoor u een verscheidenheid krijgt, maar het verhoogt ook de kans dat iemand de kwaadaardige inhoud kan uploaden.
  We hebben de statistieken van NZB Tortuga van downtime gecontroleerd. We hebben vastgesteld dat de website voor 6 uur en 48 minuten dit jaar is afgelopen. Dat is niet zo slecht als we het vergelijken met het stilstand van de concurrent.
  NZB-Tortuga biedt online beveiliging aan zijn gebruikers door middel van SSL-encryptie. Maar de site vermeldt niet in hun privacy over de logs. Daarom raden wij u aan om VPN te gebruiken. VPN zal uw activiteiten anoniem maken.

  Forum </ strong>
  NZB-Tortuga heeft een forum voor zijn gebruikers. Het forum heeft 3 hoofdletters, leden en reviews. Forum toont ook aan hoeveel gebruikers online zijn. NZB-Tortuga forum toont ook de verjaardag sectie die de verjaardag van leden laat zien en andere leden kunnen hun verjaardag wensen.
  Het forum wordt gebruikt voor mededeling door de administratie en gebruikers gebruiken het ook voor algemene discussie. Gebruikers kunnen ook reviews schrijven in het review gedeelte van het forum.
  Snelle links sectie brengt u direct naar uw berichten, nieuwe berichten, ongelezen berichten, onbeantwoorde berichten, actives onderwerp, zoek, leden en het team.

  Beveiliging & amp; Privacy </ strong>
  NZB-Tortuga biedt SSL-encryptie aan zijn gebruikers. Het zorgt voor uw online activiteit. We hebben tot nu toe niets verkeerd over de NZB Tortuga gehoord.
  NZB-Tortuga vermeldt niet expliciet in het privacybeleid over het nee logboekbeleid, zodat we er niets over kunnen zeggen en wij raden u aan om het VPN te gebruiken.
  NZB-Tortuga biedt enkele functies in de accountinstellingen. U kunt de andere leden toestaan ​​om u te contacteren in een privébericht of u kunt het blokkeren. U kunt ook een voorkeur voor e-mail en online status instellen.

  Klantenservice </ strong>
  NZB-Tortuga biedt een speciale FAQ sectie op de site die de vraag beantwoordt aan elke vraag en technische problemen.
  U kunt ook contact opnemen met de beheerder via een online formulier. Vorm nodig om het onderwerp en het bericht in het berichtlichaam in te voeren. De beheerder zal binnen 3-5 werkdagen contact met u opnemen.

  Conclusie </ strong>
  NZB-Tortuga is een van de beste NZB websites en biedt een geweldige ervaring aan haar gebruikers. De site biedt 3,7 miljoen NZB’s die opmerkelijk zijn. Als u op zoek bent naar de beste NZB-site, adviseren wij NZB-Tortuga. U kunt zich inschrijven voor hun gratis proefperiode en de diensten zelf controleren. Vandaag meedoen!

Nederlands