Newshosting Review

Newshosting is een van de oudste en topnetwerken, en sinds de oprichting in 1997 heeft newshosting zijn gebruikers gediend met beveiligde en snelle Usenet-toegang wereldwijd. Dit netwerk werkt vanuit de staat Florida, Verenigde Staten. Het bedrijf heeft zijn servers in de Verenigde Staten, Nederland en Duitsland. Het bedrijf biedt de beste service aan de klanten, en hun multi-gigabit-servers laten de super-snelle snelheid toe zonder te falen. Het bedrijf biedt pakketten die voldoen aan de behoeften van alle soorten lezers. SSL-service is inbegrepen in alle pakketten en wordt aan elk account verstrekt. Voor extra bescherming kunt u VPN gebruiken. Het bedrijf heeft ook ingebouwde Usenet Search met meer dan 100.000 + nieuwsgroepen. Deze premiumfuncties en competitieve prijzen maken dit bedrijf merkbaar.

Prijsstelling & Pakketten </ strong>
Het bedrijf biedt 3 pakketten aan voor haar gebruikers. Als u een nieuwkomer bent bij Usenet, kunt u Lite Package gebruiken, en als u de gemiddelde of deskundige gebruiker bent, kunt u kiezen tussen Unlimited Package en XL Powerpack Package.

Lite Package is het basispakket en bevat 50 GB downloads, rollover Gigs, 30 Connections, 3289 dagen Behoud, Gratis Newshosting Browser . U kunt al deze functies alleen voor 10 $ per maand hebben. Als u VPN-service wilt voor privacy en bescherming, kunt u het ook toevoegen voor extra 4,99 $ per maand. Dit pakket kan de basisgebruikers dienen.
Onbeperkt pakket is het standaardpakket, en het geeft u onbeperkt downloaden. Andere functies zijn 30 verbindingen, 3289 dagen Behoudstermijn, Gratis Newshosting Browser, VPN-service beschikbaar. Dit pakket kost u 14,95 dollar per maand. VPN-service is ook beschikbaar voor dit pakket met extra 4,99 $ per maand. U kunt maximaal 14% besparen als u dit pakket voor een jaar gebruikt en het kost u 12,95 $ per maand. Dit pakket is het beste voor gemiddelde en deskundige gebruikers.
XL Powerpack Pakket is het Premium pakket. Het biedt onbeperkt downloaden, 60 verbindingen, 3289 retentieperiode, gratis browser en gratis VPN. Het kost 19,95 dollar per maand. U kunt tot 21% besparen als u een jaarlijks pakket kiest, het kost u 15,83 $ per maand. Dit pakket is het beste voor deskundige en geavanceerde gebruikers.
Ze bieden ook een aangepast plan voor hun klanten. Het enige wat je hoeft te doen is om de vragen te beantwoorden, en customizer zal voor u een aangepast plan voorstellen volgens uw wensen en behoeften. U kunt uw aangepaste plan krijgen in het tabblad Planaanpassing.

Gratis proef </ strong>
Newshosting biedt een gratis test van 15 dagen op alle pakketten. In gratis test kunt u alle functies gebruiken. Een gratis proefperiode is beperkt tot gebruik van 30 GB. Voor de gratis proefperiode verschaft u uw e-mailadres, benodigde gegevens en creditcardgegevens. In de proefperiode kunt u alle diensten van het betreffende pakket gebruiken waarvoor u zich heeft aangemeld.

Behoud & amp; Afronding </ strong>
Newshosting heeft de laatste klantenbestand, en zij zijn de leider in het nemen van evolutionaire stappen. In 2009 waren zij de eerste aanbieder om het binaire retentie te verbeteren, en sindsdien heeft nieuwe hosting de retentieperiode tot 3289 dagen verhoogd. Het bedrijf biedt 1400 dagen tekstbehoud in meer dan 100.000 + nieuwsgroepen. Ze bieden 99% + voltooiingspercentage.

Verbinding & amp; Speed ​​</ strong>
Newshosting biedt zijn gebruiker Ultra-snelle Usenet toegang. Het zijn Multi-Gigabit-servers, die zijn gebruikers super snelle snelheid toestaan. Het bedrijf biedt de hoogste aantallen toegestane gelijktijdige verbinding in vergelijking met andere Usenet, die 60 connecties in XL Powerpack-pakket en 30 verbindingen in Lite en Unlimited-pakket bevat. Dankzij hun super servers en premium services Newshosting bieden een uitzonderlijke snelheid van 140-150 MB / sec.

Functies & amp; Zoek klanten </ strong>
Newshosting staat al meer dan tien jaar op de top en heeft een aantal geweldige functies, waardoor het de beste Usenet-provider is. Het bedrijf levert 256-bit SSL-encryptie aan alle gebruikers voor online beveiliging en beveiliging. Het bedrijf maakt gebruik van state of the art beveiliging voor hun servers om de gegevens te beschermen. Het bedrijf deelt uw gegevens niet met iemand. Ze bieden onbeperkt downloaden voor de Powerpack & amp; Onbeperkt pakket gebruikers. Lite-gebruikers krijgen ook 50 GB data met rollover-functie.
Newshosting heeft een eigen ingebouwde Usenet Search Engine dat is snel en efficient.it helpt u uw inhoud gemakkelijker te vinden. Het heeft vooraanstaande kenmerken, zoals het voorbeeld van een bestand, de handmatig doorzoeken van de groep voor groepsdeelname en het downloaden van de functie. Met Usenet Browser kunt u bladeren, lezen, converseren en downloaden vanaf 100.000+ nieuwsgroepen met superieure snelheid.
Powerpack Pakket gebruikers ontvangen Easynews service zonder extra kosten. Easynews laat de gebruikers toegang tot de inhoud van hun Usenet-browser. Dus ze hoeven niet elke keer de Newsread te gaan om het nieuws te krijgen.

Newshosting heeft hun blog, die erg handig is. Het bedrijf gebruikt het blog voor het bijwerken van de klanten met alle nieuwe updates, ontwikkelingen, programma’s en giveaways. Het blog heeft een gebruiksvriendelijke interface en heeft artikelen die alle soorten gebruikers, dat wil zeggen nieuwkomers, gematigd en deskundigen, helpen.
Ze bieden u ook een verscheidenheid aan betaalmogelijkheden en accepteren de betalingen van de Visa, MasterCard, Discover, JCB, Visa Electron, Delta en American Express. Het bedrijf accepteert ook de betaling via PayPal. NH accepteert geen Crypto-valuta zoals Bitcoin, maar er is een grote vraag om deze functie toe te voegen, en het is mogelijk dat NH deze functie snel binnen het systeem zal toevoegen.

VPN </ strong>
Newshosting neemt de beveiliging van hun gebruikers zeer serieus, daarom bieden ze gratis 256-bit SSL-encryptie aan al hun gebruikers. Ze bieden ook de extra bescherming aan hun gebruikers in de vorm van ingebouwde VPN. Het bedrijf biedt gratis VPN aan de Powerpack pakket gebruikers. Lite & amp; Onbeperkt pakketgebruikers kunnen de VPN-diensten in hun pakket hebben met extra 4,99 $ per maand. Er is geen gratis proef voor VPN-gebruikers.

VPN-leden kunnen toegang hebben tot 360 servers in 20 landen die hun privacy en anonimiteit garanderen. Er is gratis software voor Windows en Mac gebruikers. Het bedrijf registreert geen gegevens van uw VPN-activiteit op internet.

VPN geeft u online identiteit en gegevensbescherming. Het houdt u veilig in openbare Wi-Fi Hotspots. Het voorkomt dat ISP’s uw internet snelheid vertragen. Het biedt u een extra virtuele firewall voor uw gegevens, en beschermt u ook tegen cyberaanvallen.
Het bedrijf heeft zijn servers in Australië, Oostenrijk, België, Brazilië, Canada, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Japan, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

nieuwslezer </ strong>
Newshosting is een van de beste netwerken ter wereld omdat het uitzonderlijke diensten aan hun gebruikers biedt. De Vennootschap heeft zijn Newsreader. De nieuwslezer is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux besturingssystemen.
Newsreader laat een aantal uitstekende functies toe
Eenvoudige installatie, gewoon uw gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd en het is klaar om te gebruiken.
Met Geïntegreerd zoeken kunt u uw vereiste informatie gemakkelijker en snel vinden.
Automatische reparatie, reparatie van de beschadigde bestanden aan het einde van uw download.
Automatische zoek- en downloadoptie stelt u in staat om uw vereiste gegevens automatisch te downloaden. Het enige wat u hoeft te doen is om enkele omtrek te geven.
Video Preview laat u toe om in de video te kijken voordat u het downloadt.
Alle gecomprimeerde bestanden worden automatisch gedecomprimeerd zodra uw download is voltooid.
Het heeft de functie Automatische updates, zodat u altijd toegang hebt tot de laatste updates en functies.
. De gebruikersinterface van Newsreader is gebruiksvriendelijk en maakt het gemakkelijk om te zoeken naar inhoud en download.
NZB-compatibiliteit
NZB is een XML-based bestandsformaat. Het wordt gebruikt om berichten van NNTP (Usenet) servers te halen. Newshosting is compatibel met het NZB bestandsformaat. Hiermee kunt u NZB-bestanden openen en gebruiken.
Klantenondersteuning
Newshosting heeft een groot klantenbestand. Het bedrijf heeft een FAQ en Video tutorial sectie voor de gemeenschappelijke problemen en vragen, hoewel ze 24/7 technische ondersteuning hebben. Zij bieden klantenondersteuning via e-mail.

 • Misbruik – Abuse@newshosting.com </ li>
 • Facturering – Billing@newshosting.com </ li>
 • Netwerkproblemen – support@newshosting.com </ li>
 • Ondersteuning – Support@newshosting.com </ li>
 • Verkoop – Sales@newshosting.com </ li>
 • Webmaster – webmaster@newshosting.com </ li>
  </ Ul>
  Conclusie </ strong>
  Na de review kunnen we zeggen dat Newshosting een van de beste services is die u kunt gebruiken. Over het algemeen zijn hun pakketten het beste, en de gebruiker krijgt de werkelijke premie-ervaring tegen een concurrerende prijs. Zij bieden de beste gebruikerservaring aan hun gebruikers. Hun diensten zijn uitzonderlijk en best. Zij verzekeren de bescherming van uw gegevens. De combinatie van diensten zoals SSL-encryptie, VPN en geen logboekbeleid maken Newshosting een uitstekende en beste keuze voor mensen die zich zorgen maken over online privacy en beveiliging.
  Dus als u de nieuwkomer bent en op zoek bent naar een Usenet-netwerk, dan is Newshosting de beste website voor u, omdat het de premiumdiensten tegen een zeer betaalbare prijs biedt. Als u vakkundig en moe bent van beperkte en langzame diensten van uw oude serviceprovider, kunt u overstappen naar de Newshosting en genieten van de beste diensten, super snelle snelheid en gegarandeerde online beveiliging tegen een zeer concurrerende prijs.
  Start Newshosting Free Trial Now
Nederlands