Newshosting Newsreader Review

Newshosting is een van de top Usenet providers; Het is een Amerikaanse onderneming die in 1997 is gestart. Er zijn andere Usenet-aanbieders die ongeveer dezelfde diensten aanbieden als Newshosting, maar er zijn extra functies die de Newshosting-pionier in de Usenet-wereld maken. Newshosting Newsreader is een van die diensten.
Newshosting biedt de gratis Newsreader gratis aan haar gebruikers; Newsreader is uitgerust met veel geavanceerde functies. U ontvangt gratis de Newshosting nieuwslezer op het abonnement van Newshosting pakketten; Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan pakketten, het kleine pakket van het bedrijf begint bij 10 $ per maand, onbeperkte pakketbeginnen bij 12,95 $ per maand en XL Powerpack-pakket begint bij 15,83 $ per maand. Het bedrijf biedt de volgende functies aan hun pakketabonnees

 • 50 GB data voor Lite-pakket, onbeperkte gegevens voor gebruikers van Unlimited & Powerpack.
 • 30 verbindingen voor kleine en onbeperkt pakket gebruikers, 60 aansluitingen voor power pack gebruikers.
 • VPN Service
 • Gratis Usenet Newsreader
 • SSL-codering
 • Andere mogelijkheden
 • De Newsreader heeft een zeer schone look, en u kunt de functies heel gemakkelijk vinden.
 • Gratis Trial

Newshosting biedt de 14 dagen gratis proefperiode aan gebruikers die beperkt zijn tot 30 GB data. U krijgt alle functies, Newshosting biedt ook de Newshosting Newsreader.

Nieuwsgroepen Access & Retention periode

Het bedrijf biedt de 3294 dagen retentieperiode, die een van de hoogste in Europa en de VS is. Met een abonnement krijgt u toegang tot meer dan 100.000 nieuwsgroepen.

Opstelling
Newshosting Newsreader is beschikbaar voor download als je het pakket hebt aangemeld door Newshosting. Newshosting nieuwslezer is beschikbaar voor 3 besturingssystemen, Windows, Mac en Linux. Het bedrijf biedt de maximale bruikbaarheid; U hoeft de configuratie van uw Newsreader niet te doen, Newsreader wordt vooraf geconfigureerd voor de Newshosting, dus alles wat u hoeft te doen is om het te downloaden en te starten. Om de Newsreader te kunnen gebruiken, moet u de login credentials invoeren om de volledige toegang tot de Newsreader-functies te krijgen.

Kenmerken
Newshosting Newsreader is bezaaid met geavanceerde functies en de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface voegt meer toe aan de bruikbaarheid ervan. De Newshosting Newsreader biedt de volgende functies aan haar gebruikers.

Gebruikersomgeving
Newshosting Newsreader heeft een gebruiksvriendelijke interface, de snelkoppelingen die beschikbaar zijn op de secundaire navigatiebalk zijn ook handig. Met de ingebouwde zoekfunctie in de rechterbovenhoek kun je de inhoud zo vaak mogelijk zoeken.

Nieuwsgroepen zoeken
In Newshosting Newsreader krijg je de ingebouwde zoekmachine, waarin je alles kunt zoeken, en je krijgt de vereiste resultaten. Newshosting zoekmachine heeft ook Binsearch, zodat gebruikers kiezen tussen Newshosting of Binsearch voor zoeken. De zoekmachine is erg handig, en er is weinig kans dat het u niet het resultaat krijgt. U kunt de zoekopdracht ook automatiseren in de nieuwslezer. Om de zoekopdracht te automatiseren, moet u de vereiste omtrek invoeren om te zoeken. U kunt de zoekopdracht automatiseren of aanpassen per bestandstype, die documenten, afbeeldingen, audio en video, taal, d.w.z. Engels, Frans, Duits, enz. Kunnen zijn.
Newsreader ondersteunt ook het NZB-formaat, wat betekent dat u de NZB-bestanden kunt gebruiken om de inhoud van de Usenet te downloaden. U kunt de NZB-bestanden importeren in de nieuwslezer via het import gedeelte in de nieuwslezers. U kunt ook de NZB Auto-invoerfuncties inschakelen, die het NZB-bestand automatisch importeren vanuit de opgegeven NZB-map en het zal verwijderen nadat de download is voltooid.
Deze methode is erg handig, omdat het u alle RAR-bestanden met betrekking tot het NZB krijgt, maar het enige nadeel van het gebruik van deze methode is dat het langzaam is. Het proces duurt tijd om te voltooien.

Voorbeeld
Newshosting Newsreader stelt u ook in staat om de video te bekijken voor de download. Deze functie helpt u veel, want er zijn video’s op de Usenet die de gebruikers misleiden, zodat u de video voor de download kunt bekijken, zodat u uw tijd en uw gegevens kunt besparen.
Newsreader heeft ook een ingebouwde image previewer, dus u hoeft het bestand niet te openen in de aparte previewer.

Auto Repair & Extract
Newshosting heeft andere geavanceerde functies, maar deze functie is erg populair omdat het de opslag op uw computer opslaat. Na het downloaden van de Newshosting Newsreader hoeft u de software niet te downloaden zoals WinRAR, Quickpar, enz. Automatisch repareren en extraheren, repareren de bestanden aan het eind van de downloadsessie en zullen ook de bestanden extraheren of unzipen. Newsreader zal het gedownloade bestand repareren met behulp van de beschikbare PAR-bestanden en zal ze ontzetten.

Download & Speed
Newshosting biedt de high-speed verbinding aan zijn gebruikers. Het hangt ook af van het pakket dat u kiest; de pakketten van de power pack krijgen de onbeperkte snelheid. Newshosting Newsreaders stelt u in staat om de snelheid te maximaliseren, maar als u de snelheid wilt beperken, kunt u deze in de instellingen doen. Het downloaden van de inhoud met behulp van Newsreaders is erg makkelijk. Alles wat u hoeft te doen is om dubbel te klikken op het bestand en u krijgt de prompt voor downloadbevestiging. Uw nieuwsreader zal de rest aan de hand hebben.
Newsreader maakt ook de functie Geplande download mogelijk, waarin u de downloadsessie kunt plannen en de nieuwslezer zal de downloadingssessie op een bepaalde tijdstip starten.

Security & Privacy
De Newsreader gebruikt de SSL-encryptietechnologie om de inhoud te downloaden. SSL-encryptie is geavanceerde encryptietechnologie die de data versleutelt bij gebruikers- en server-eind. Newsreader stelt u ook in staat om de meerdere poorten te gebruiken.
Automatische update en 24/7 klantenservice
In tegenstelling tot andere Newsreaders krijgt u de update, omdat er een team van professionals in Newshosting werkt om de Newsreader beter te maken en meer functies toe te voegen. Dus als er een update is, ontvang je het eerst en update je nieuwslezer.

U ontvangt ook de 24/7 klantenservice van Newshosting; U kunt contact opnemen met de ondersteuning wanneer u dat wenst, en zij zullen u helpen.

Features Summary

 • Gratis Premium Newsreader
 • Ingebouwde Usenet Search bevat Newshosting & BinSearch.
 • Gebruikersvriendelijke gebruikersinterface
 • Geautomatiseerde zoek & download
 • Video- en beeldvoorvertoning
 • Auto reparatie en uitpakken
 • Ondersteun Windows, Mac en Linux
 • 24/7 klantenservice

Conclusie
Newshosting Newsreader biedt u gratis premium functies. Gebruikersvriendelijke interface met geavanceerde functies zoals geautomatiseerd zoeken en downloaden, automatisch repareren en uitpakken, de bruikbaarheid verhogen. Video preview zorgt ook voor de gebruiker om in de video te kijken, voordat het downloaden is een groot pluspunt. Newshosting Newsreader is al geconfigureerd voor de Newshosting, zodat u het lange en vermoeiende proces van configuratie niet hoeft te doen. In tegenstelling tot andere gratis nieuwslezers krijg je de reguliere update voor de Newshosting Newsreader. Betaalde nieuwslezers bieden ook de updates, maar zij rekenen u de omvangrijke kosten voor hun diensten en Newshosting biedt dezelfde premiumfuncties met 24/7 7 klantenservice gratis. U kunt de volledige Newshosting review op onze website lezen. Wij adviseren de Newshosting Newsreader.

Nederlands