Eweka Review

Eweka is een van de beste Usenet-aanbieders in Europa . Eweka is in 2001 gelanceerd. Het is een Holland Based Company. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf worden uitgevoerd vanuit de Data Center-faciliteit in Amsterdam. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en betaalbaarheid. Ze bieden aantrekkelijke en betaalbare pakketten voor hun klanten. Het bedrijf verbindt u met meer dan 125.000 + Newsgroups, en met ingebouwde Usenet-zoekopdracht kunt u alle gegevens die u wenst te downloaden met volledige privacy en beveiliging.
Het bedrijf heeft super-snelle particuliere 600 GB / s ruggengraat. Door hun ruggengraat bieden ze een uitstekende internetverbinding. Hierdoor leidt u tot kortste routes, laagste pingtijden, de hoogste snelheid. Al deze kenmerken vormen de meest stabiele downloadverbindingen in de Usenet Industry.

Het bedrijf biedt 3094 dagen retentieperiode in alle nieuwsgroepen. Eweka biedt onbeperkte gegevensoverdracht zodat er geen beperking bestaat U kunt gegevens gebruiken zonder beperking. Het bedrijf biedt een verbindingssnelheid van 50 Mbps op Standard Account en 300 Mbps op High Speed ​​en Abonnementsrekening dat vrij indrukwekkend is.

Prijsstelling & Pakketten </ strong>
Het bedrijf biedt 2 pakketten voor zijn gebruikers. Deze pakketten zijn voorafbetaald zodat de klant vooraf betaalt voor dagen van toegang.

Standaardrekening is het basispakket. Dit pakket biedt 50 Mbps verbindingssnelheid. Het pakket bevat

 • 3094 dagen Behoudstermijn </ li>
 • Toegang tot 125.000 + nieuwsgroepen </ li>
 • Wereldwijd nieuwsfeedruil van hoge kwaliteit </ li>
 • Voltooiingspercentage van 99,5% </ li>
 • Geen limiet voor gebruiksgegevens </ li>
 • Privacy </ li>
 • 8 verbindingen per account </ li>
 • Toegang tot het Configuratiescherm </ li>
 • Klantenservice via e-mail </ li>
 • Account delen </ li>
  </ Ul>
  Het standaardpakket is goed voor mensen die nieuw zijn voor Usenet en beginnen. Voor het standaardpakket betaalt u 7,60 euro voor 30 dagen toegang.High-Speed ​​Account is het Premium Account dat de pro-gebruikers toestaat. Dit pakket biedt 300 Mbps snelheid die gewoon geweldig is. Het pakket bevat de volgende functies

  • 3094 dagen Behoudstermijn </ li>
  • Toegang tot 125.000 + nieuwsgroepen </ li>
  • Wereldwijd nieuwsfeedruil van hoge kwaliteit </ li>
  • Voltooiingspercentage van 99,5% </ li>
  • Geen limiet voor gebruiksgegevens </ li>
  • Privacy </ li>
  • 20 verbindingen per account </ li>
  • Toegang tot het Configuratiescherm </ li>
  • Klantenservice via e-mail </ li>
  • High-speed Account leeft aan de verwachtingen van de gebruikers. Met een high-speed account krijgt u 300 Mbps snelheid. Het is het powerpack om aan alle eisen van de gebruikers te voldoen. </ Li>
  • U kunt dit pakket voor 9,60 euro per maand hebben. Houd er rekening mee dat het delen van accounts niet is toegestaan ​​in een hogesnelheidsaccount. </ Li>
   </ Ul>
   Eweka biedt ook een ander pakket aan met dezelfde kenmerken als voor high-speed account maar voor korting van 7,50 euro per maand. Gratis proef </ strong>
   Het bedrijf biedt 7 dagen gratis proef aan al zijn nieuwe klanten. Alles wat u moet verstrekken is e-mail. Eweka proefsysteem is opmerkelijk omdat u het beste zal ervaren dat het bedrijf kan bieden zonder betaling informatie te geven. Hun gratis test is echter beperkt tot een enkel IP-adres; U kunt het account niet gebruiken van de meerdere IP’s.

    

   Behoud & amp; Afronding </ strong>
   Eweka biedt 3094 dagen retentieperiode op al haar nieuwsgroepen. Het bedrijf heeft een zeer betrouwbare Usenet service met 99,5% afrondingsgraad, die de hoogste afronding in de koers in de regio is.

   Verbinding & amp; Speed ​​</ strong>
   Eweka biedt snelheidsinternetverbinding tot 600 GB / s dankzij hun transatlantische Backbone. Hierdoor leidt u tot kortste routes naar diverse Usenet nieuwsgroepen over de hele wereld, de laagste pingtijden, de hoogst mogelijke snelheid. Al deze kenmerken vormen de meest stabiele downloadverbindingen in de Usenet Industry.

   Het bedrijf biedt onbeperkte gegevensoverdracht op alle abonnementsplannen. Klanten kunnen genieten van onbeperkte data-overdracht met verbindingssnelheid tot 300 Mbps op premiumpakket en 50 Mbps op standaardpakket. De gebruiker kan maximaal 20 verbindingen per account op Premium Account en 8 verbindingen op standaard account hebben. Het delen van accounts is toegestaan ​​in het standaardpakket.

   Functies & amp; Zoek klanten </ strong>
   Eweka is Tier-1 Usenet provider , wat betekent dat ze hebben totale controle van hun infrastructuur. Het bedrijf biedt snelheidsverbindingen aan hun klanten. Ze bieden betaalbare en kwaliteitsdiensten aan hun klanten. Het bedrijf biedt de beste online beveiliging door 256-bit SSL-encryptie aan alle gebruikers te bieden. Ze hebben zeer veilige servers met de stand van de kunst beveiliging.

   Het bedrijf biedt onbeperkt gegevensoverdracht, dat is geweldig, en u kunt onbeperkte data gebruiken met high-speed verbindingen. Het bedrijf biedt 125.000+ nieuwsgroep toegang tot haar gebruikers met een hoge retentieperiode van 3094 dagen.

   Het bedrijf biedt een volledige privacy aan haar gebruikers en delen uw online gegevens en activiteiten niet met iedereen. Het bedrijf is al meer dan een decennium geweest en er is geen enkel probleem van een privacy lek.

   Werk op het vooraf betaald systeem . Het betekent dat een persoon vooraf toegang moet hebben tot zijn / haar account. Het bedrijf gebruikte een aantal betrouwbare en voorschotbetalingssystemen. Het betekent dat u met de bedrijfsdiensten gebruik kunt maken van enkele minuten na uw betaling. Het bedrijf stuurt u een herinnering email 3 dagen voor uw rekening verstrijkt.

   Het bedrijf biedt de volgende betaalmethoden
   iDEAL is een betalingssysteem. Het werd in 2005 in Nederland geïntroduceerd. iDEAL is verkrijgbaar bij alle nederlandse banken.

   PayPal is een directe betalingsmethode. Het is een zeer populaire betaalmethode. U moet een PayPal-account hebben om deze methode te gebruiken voor betaling. U kunt ook een terugkerende betaling gebruiken.
   Mistercash is een directe betalingsmethode. Het werkt op de beginselen van elektronische overboeking (EFT). Mistercash is verkrijgbaar bij alle grote Belgische banken.

   SMS is een directe betalingsmethode. Via SMS kunt u 1 dag toegang tot 1,10 euro aanschaffen. Deze service is alleen verkrijgbaar in Nederland met nummer 3669.

   Bankoverschrijvingen zijn ook acceptabel zoals voor betaalmethoden. Het kan tot 5 werkdagen duren om te voltooien. Verkrijgbaar bij alle lokale en buitenlandse banken.

   Giropay is een rechtstreekse betaalmethode. Verkrijgbaar bij alle grote Duitse banken.
   Carte Bleue is ook een groot debitcard betalingssysteem dat in Frankrijk actief is. Carte Bleue maakt transacties mogelijk zonder toestemming van de bankhouder bank.
   Helaas is er geen anoniem betalingssysteem zoals Bitcoin, Ethereum maar we hopen dat het binnenkort wordt toegevoegd.

   VPN </ strong>
   Het gebruik van VPN met uw Usenet maakt u anoniem, een ISP kan uw online activiteiten niet volgen. Eweka heeft geen VPN-dienst. U kunt echter gebruik maken van de VPN-service van derden.


   nieuwslezer </ strong>
   Eweka biedt gratis nieuwslezer aan zijn gebruikers. Het is snel en betrouwbaar. Het stelt ook de gebruikers in staat om de download te automatiseren. Newsreader heeft een vriendelijke interface en stelt u in staat om bestanden gemakkelijk te zoeken. Newsreader heeft alles wat je moet doen om je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, en je bent goed te gaan.

   NZB-compatibiliteit </ strong>
   NZB is een XML-based bestandsformaat. Het wordt gebruikt om berichten van NNTP (Usenet) servers te halen. Eweka is compatibel met het NZB bestandsformaat. Met NZB tester kunt u NZB-bestanden openen en gebruiken.


   Klantenservice </ strong>
   Eweka Klantenservice is beschikbaar via online Veelgestelde vragen en e-mail. FAQ geeft antwoorden op alle algemene vragen. U kunt de klantenservice per email contacteren. U kunt de gegevens over het probleem indienen in het online formulier dat beschikbaar is onder het ondersteuningsblad.

   Normaal gesproken stuurde e-mail binnen 1-3 werkdagen maar toen we mailden duurde het 5 uur voor Support om terug te komen naar ons, wat geweldig is. Het bedrijf biedt zijn klantenondersteuning in 4 verschillende talen. Eweka biedt ondersteuning in het Engels, Nederlands, Duits en Frans. Ze hebben vriendelijk personeel, en het personeel beantwoordt elke vraag grondig.

   Conclusie </ strong>
   Eweka is een uitstekende Usenet provider . Het bedrijf biedt snelle en toch veilige, betrouwbare Usenet-toegang tot haar klanten tegen een zeer betaalbare prijs. Ze bieden onbeperkte gegevensoverdracht met blizzard 300 MB snelheid, die gewoon geweldig is. Hun retentieperiode is hoger dan alle andere dienstverleners in de regio.
   Hun klantenondersteuning is uitstekend. Het aanbieden van ondersteuning in vier grote talen van de regio is opmerkelijk. Hun 7 daagse proefperiode is ook erg handig en makkelijk te gebruiken. We waarderen ook de beveiligingsmaatregelen van het bedrijf. Hun privacybeleid is zeer duidelijk
   U kunt zich niet aanmelden als u vanuit de Verenigde Staten IP komt, u wordt geblokkeerd. Maar je kunt VPN gebruiken om in te loggen, als je eenmaal hebt aangesloten, kun je de diensten overal van de wereld gebruiken.
   U krijgt high-speed tot 300 MB, dat is geweldig, met een retentieperiode van 3094 dagen en 99,5% voltooiingssnelheid, 256 bit SSL-encryptie, 20 verbindingen, state of the art beveiliging en privacy, uitzonderlijke klantenondersteuning tot een Geweldig pakket. Dus als u uit Europa bent en op zoek bent naar een geweldig pakket, moet u de Eweka proberen. U kunt hun diensten voor een week zonder kosten gebruiken. Wij adviseren de Eweka aan de Europese gebruikers.

   Start Eweka Free Trial Now

Nederlands